NABV

Bij Airsoft-Freaks hoef je NIET in het bezit te zijn van een Nederlandse NABV pas om een airsoft apparaat / airsoft wapen te kopen. Iedereen kan bij ons een airsoft apparaat / airsoft wapen kopen doordat de wet op airsoft apparaten / airsoft wapens in België anders is dan in Nederland. Daarom kunnen ook Nederlanders ZONDER NABV pas bij ons gewoon een airsoft apparaat / airsoft wapen kopen ZONDER dat wij naar een NABV pas zullen vragen.  Wij vragen ook NIET naar legitimatie bewijzen en waarborgen uw privacy ten alle tijd.

- IN BELGIE VALLEN ALLE AIRSOFT APPARATEN / AIRSOFT WAPENS ONDER DE “VRIJ VERKRIJGBARE WAPENS” WETGEVING -
 - EEN NABV PAS & LEGITIMATIE IS DUS NIET NODIG -

Wel hanteren wij enkele veiligheidsmaatregelen die belangrijk en logisch zijn om na te leven wanneer je onze Walk-In Store bezoekt:

• Loop niet open en bloot met je airsoft apparaat / airsoft wapen vanuit je auto onze winkel in: Dat is vragen om problemen. Gewoon je airsoft apparaat / wapen in een tas of koffer doen voordat je naar binnen komt.
• Minderjarigen mogen niet onze winkel in, enkel onder begeleiding van voogd of ouders. Minderjarigen mogen bij ons dus ook niet kopen, enkel de voogd of ouders ervan.
• Wij zijn ook in het bezit van 2de hands airsoft apparaten / wapens. Deze 2de hands airsoft apparaten / wapens zijn altijd nagekeken door onze technische dienst. Een ritje waard dus!

Let op:
Wanneer je geen NABV pas hebt, kan je het beste je airsoft apparaat / airsoft wapen opslaan in België bij bekenden of bijvoorbeeld Shurguard. In Nederland is het strafbaar om zonder NABV lidmaatschap een airsoft apparaat / airsoft wapen te bezitten of te vervoeren.

Alles wat op onze website staat is in-stock. Twijfel je omdat het toch best een stukje rijden is naar onze winkel, bel ons dan van te voren om teleurstellingen te voorkomen. Airsoft apparaten / airsoft wapens mogen wij volgens de Belgische  wapenwetgeving niet versturen en kunnen enkel worden opgehaald in onze winkel.

Links:
Wapenwet België
Vrij Verkrijgbare Wapens België
NABV Nederland


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x