Over Ons

Airsoft-Freaks

Wij zijn een groep airsoft enthousiastelingen, die meer dan 10 jaar geleden zijn begonnen met onze airsoft winkel in België en het promoten van airsoft in het algemeen, toen vrijwel niemand nog van airsoft had gehoord. We zagen al snel dat airsoft meer was dan enkel airsoft apparaten / airsoft wapens: het was een geweldige hobby en een fantastische manier om je tijd door te brengen. Airsoft was een manier van leven!

En nu, 13 jaar later, bestaan we nog steeds en is onze winkel uitgegroeid tot een van de professioneelste airsoft-winkels van de Benelux. Als eerste hadden wij een officiële erkenning van de overheid om airsoft apparaten / wapens te mogen verhandelen in België en is zowel airsoft volledig onze “core-business”. Wij waren het eerste echte airsoft bedrijf in België en mede hierdoor is de sport in België en daardoor later ook in Nederland, kunnen gaan groeien.

Onze kracht ligt in ervaring!

We zijn al zolang we kunnen herinneren met airsoft bezig en niemand van ons is hier toevallig: De meerderheid van onze medewerkers zijn stuk voor stuk actieve airsoft spelers die precies weten wat onze klanten willen. Dit stelt ons in staat om goed advies te geven en een optimale oplossing te bieden voor elk probleem, maar ook te helpen om de juiste spullen te kiezen voor onze klanten.

Onze contacten met bekende leveranciers zijn ronduit uitstekend en doordat wij zelf capabel zijn om groot in te kopen en niet afhankelijk zijn van de Europese grote bedrijven, kunnen wij artikelen aanbieden die je vaak bij andere bedrijven niet ziet. Wij blijven dus uniek in ons aanbod maar hierdoor ook in de prijs! En dat kan je zelf zien op onze website. Kijk en vergelijk!.

Ondanks onze uitgebreide kennis en ervaring, zijn we tevens gericht op onze eigen ontwikkeling en verbreden we niet alleen ons aanbod van airsoft wapens, maar ook diverse airsoft accessoires, zoals munitie, optische onderdelen & gear.

In het kort:
» Makkelijke en overzichtelijke website - Alles helder met duidelijke product foto's.
» Concurrerende prijzen - Airsoft is voor iedereen, dus ook voor de kleine beurs.
» Gadgets & Must-Haves - We zijn altijd op zoek naar airsoft hebbedingetjes.
» Niet alledaagse artikelen - Producten die je niet snel ergens anders vindt
» Kwaliteit - Goedkoop maar geen troep.
» Supersnelle verzending zonder verzendkosten boven €45,- - We houden niet van wachten en extra kosten.

Wij doen veel meer dan enkel dozen schuiven – Airsoft is onze passie!

Veel plezier op onze website en je bent van harte welkom in onze Walk-In Store te Rijkevorsel, waar IEDEREEN boven de 18 jaar zonder legitimatie een airsoft replica wapen kan aanschaffen. Ook Nederlanders met of zonder NABV pas kunnen bij ons airsoft wapens kopen. Meer Info

Iedereen is welkom!

Het ASF team

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x